Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Ouder-Kind 
one day retreat, 8-11 jaar

5 oktober 2024

Een inspirerende, ontspannen, magisch, verbindende middag en avond samen met jouw kind!

Help jouw kind gevoelens beter begrijpen en ontspannen in een wereld vol prikkels en druk van buitenaf, zodat het dicht bij zichzelf kan blijven.

Op een magische plek in Gilze, omgeving Tilburg komen we op
zaterdagmiddag en avond 5 oktober 2024 samen met een groep ouders en kinderen van 8-11 jaar.


Een heerlijk programma zal volgen waarbij we samen plezier beleven, uitrusten en bewustwording zal groeien.

Met oa. ouder- kindyoga, mantra’s zingen, meditatie met sound en nog veel meer verrassingen aangepast op uitdagingen van de leeftijd 8-11 jaar.

Ontmoet gelijkgestemde bewuste ouders en verdiep de band met jouw kind.

Ervaring is niet nodig.
Volg je nieuwsgierigheid!
Je bent van harte welkom op deze dag!


Even niks moeten maar samen ZIJN in het moment!!

Wat kun je verwachten?
- Verschillende groepsactiviteiten om te verbinden en ontspannen en gevoelens beter te begrijpen.
- Limonade, koffie & thee met lekkere tussendoortjes
- Een lekkere maaltijd rondom het vuur
- En nog heel veel meer....


De exacte inhoud van het programma voor deze dag houden we bewust nog een beetje geheim omdat we jullie echt mee willen nemen in verwondering en nieuwsgierigheid. 

Bewustwording,
ontspanning,
plezier &
verbinding samen
.

- Vind je het belangrijk om ruimte te maken om jouw kind te helpen ontspannen en lijkt het je fijn dit samen te doen?

- Wil je jouw kind helpen gevoelens beter te begrijpen, grenzen voelen en leren aangeven, zodat het leert om dicht bij zichzelf te blijven? Een stevige basis voor (toekomstige) uitdagingen op zijn of haar pad.

- Wil je jouw kind helpen de kracht in zichzelf te ervaren, zodat het leert vertrouwen op zichzelf en nieuwe dingen durft te ontdekken waardoor het groeit en daarvan geniet? 

- Wil jij inspiratie ontvangen aansluitend bij de belevingswereld van jouw kind, zodat je hem of haar thuis kunt helpen om op een leuke manier spanning of onrust los te laten?

- Vind je het leuk om andere bewuste ouders met kinderen      8-11 jaar te ontmoeten op een magische plek in de natuur?

- En wil je jullie band verdiepen en veel plezier beleven samen?

Kom dan ook naar het ouder-kind retreat!
Mobirise
Mobirise

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 5 oktober 2024 
Tijd: 13:30 inloop, 14-00 - 20:00 uur 
Locatie: Vlakbij Breda - Tilburg
(exacte adres volgt na aanmelding)
Investering: €155 (een ticket is voor 1 ouder + 1 kind)

Leeftijd: van 8-11 jaar. 
Maximaal 11 plekjes, vol = vol

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Wies Frijters

Even voorstellen ...

Na ruim 7 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs viel ik uit en werd afgekeurd. Op mijn zoektocht naar antwoorden en herstel van mijn burn-out volgde ik een kinderyoga-opleiding en in Bali meerdere sound en mantra cursussen. 

Uiteindelijk kwam ik met PMA-coaching tot de kern van mijn klachten en kwam mijn energie en gezondheid terug! Ik volgde in 2019 de PMA-coachopleiding.

Al ruim 3,5 jaar begeleid ik binnen mijn PMA-coachpraktijk moeders snel en effectief naar de oorzaak van triggers in de opvoeding met hun kind, zodat ze daar blijvend vanaf komen. Waardoor er snel rust en verbinding met zichzelf en elkaar binnen het gezin ontstaat.

Daarnaast verbind ik ouders en kinderen binnen de ouderkind retreats voor 4-7 jaar en 8-11 jaar.  Ook ontwikkelde ik prachtige kindermeditaties voor het jonge kind incl. live muziek, zodat gedoe en strijd voor het slapengaan plaatsmaakt voor rust en een gezellig verbindingsmomentje samen en jouw kind snel in slaap valt.

Ik kijk er onwijs naar uit, jullie live te ontmoeten en mijn enthousiasme, kennis en creativiteit te delen tijdens het Ouder-kind retreat dag.

Een diep verlangen vanuit mijn hart.

www.wiesfrijters.nl

Mobirise

Marlous De Jong

Even voorstellen ...

Ik sta sinds 2013 voor de klas in het basisonderwijs. Tijdens de periode dat ik uitviel binnen mijn werk op de basisschool kwam yoga op mijn pad. Inmiddels combineer ik het parttime lesgeven aan groep 3/4 met het geven van yogalessen en het organiseren van workshops en retreats voor vrouwen door het gehele land.

Ook op de basisschool waar ik werk zet ik yoga en mindfulness in om kinderen de verbinding met zichzelf en anderen nog beter te laten ervaren. Ook heb ik hiervoor de opleiding schoolverlichting bij De Nieuwe Yogaschool gevolgd zodat ik hierin met diepgang binnen verschillende thema's aan de slag kan gaan.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan op school en tijdens de verschillende yogaopleidingen neem ik mee het ouder & kind retreat  in. Een droom die uitkomt in de natuur een dag te organiseren waarbij de verbinding tussen ouder & kind helemaal centraal staat!

www.insideyoga.nl 

Veel gestelde vragen:


Staat jouw vraag er niet bij?

Mail ons jouw vraag,
klik hier.

Deze middag en avond sluit het beste aan voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Neem contact met ons op via de mail, als je twijfelt of het retreat aansluit bij jouw kind.

Is jouw kind jonger?
Wees dan welkom bij een ouderkind retreatdag voor 4-7 jaar. 

Als je meerdere kinderen hebt kunnen we ons voorstellen dat je ze deze dag allemaal / allebei gunt. Omdat we deze dag helemaal inrichten op duo's en de activiteiten hierop afstemmen ben je superwelkom met 1 kind. En de volgende keer met de ander ;-) of jouw partner kan een duo vormen met het tweede kind, jullie reserveren dan 2 tickets. 

Deze dag helpt oa. jullie band verdiepen en jouw kind zal zijn of haar lichaam leren voelen & gevoelens beter begrijpen.

In een wereld vol prikkels en druk van buitenaf, leert het wat het kan doen als het stress of spanning ervaart. Super waardevol!!!

Zodat het de kracht in zichzelf voelt, de juiste keuzes kan maken om tot rust te komen en hierdoor dichtbij zichzelf kan blijven.

Daarnaast zullen jullie een hoop gezelligheid, plezier en inspiratie ontvangen! Creatieve tools voor bewustwording en ontspanning om thuis in te zetten, aansluitend bij de belevingswereld 8-11 jaar.

Een magische dag om nog lang op terug te kijken samen!

Bij betaling op de betaalpagina ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Annulering dient schriftelijk per mail te gebeuren.

- Bij opzeggen tot 14 dagen voor de retreat wordt €15,00 in rekening gebracht
- Bij opzeggen tot 7 voor de retreat wordt €30,00 in rekening gebracht
- In de laatste 7 dagen is het ticket alleen overdraagbaar en vindt er geen restitutie meer plaats.
- Meedoen is op basis van eigen risico.

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Gun jezelf en jouw kind deze heerlijke dag vol rust, tijd, liefde en aandacht voor elkaar.

Meld je direct aan voor het
Ouder-Kind one day retreat,

5 oktober 2024