Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

De kracht van soundhealing en mantra’s


Ervaar zelf de positieve effecten van een een diep ontspannen, helende, muzikale reis met klanken. 


Verbindt met jezelf, met je hart en kom tot rust.

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

Lorem ipsum

Sound healing

Tijdens een soundhealing sessie deel ik mijn passie voor muziek. De trillingen van de diverse instrumenten, gekoppeld aan de natuurelementen en mijn stemgeluid zorgen ervoor dat jij diep wegzakt en de drukte van de dag achter je kunt laten. Blokkades in je lichaam heffen op, waardoor de energie weer gaat stromen.

Binnen een uur reis je af naar mooie plekken in de natuur en in jezelf. Even een moment helemaal voor jou!
Het enige wat jij hoeft te doen is comfortabel liggen en al dit fijns ontvangen. Zodat je in verbinding met jezelf, opgeladen en uitgerust de dag kunt vervolgen.

Ga je mee op reis tijdens een van de aankomende evenementen? Ervaar zelf de positieve effecten van sound. 

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Mantra's  zingen

De snelste tool van je hoofd naar je hart.
De trillingen, klanken en woorden van mantra’s hebben een positieve betekenis, de kracht zit hem in de herhaling ervan en het zingen in verbinding samen met anderen.

Door je te focussen op de mantra zal je mind kalmeren en ontstaat er rust en ruimte in je hoofd en lichaam. En juist in deze stilte daar waar je contact kunt maken met jouw gevoelens kun je het fluisteren van jouw innerlijke stem horen, jouw diepere weten.

Ik begeleid het mantra zingen met veel passie met mijn harmonium en drum, alleen of samen met andere muzikanten. Het gaat niet om de perfecte stem, mantra’s zingen is voor iedereen en is vooral heel erg leuk! Kom je een keer zelf ervaren?

Aankomende evenementen

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

19

September

Mantra circle 

Locatie: Omgeving Breda, stuur me een berichtje voor meer informatie.

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

26

September


Online Cacao Ceremonie, Mantra’s & Soundhealing met Veerle

10:30-12:30 uur
14 euro

'Tickets & cacao' bestellen klik hierWies Frijters - Soundhealing en Mantra's


2

OktoberKampvuur, Cacao & Mantra's 

Als onderdeel van het retraite - bezinningsweekend

Locatie: Camping 't buitenland in Alphen

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen?

Wil je ook graag ervaren hoe het is om expressie te geven aan dat wat in jou leeft door middel van sound en blokkades opheffen rondom jouw stem?

Dan ben je super welkom op zaterdag 9 oktober tijdens het Yin & Sound retreat bij Studio Kokos in Beverwijk. Samen met Marlous van Insideyoga neem ik jou mee met oa. yin yoga, meditatie, een cacao ceremonie, soundhealing & mantra’s op een verzorgde dag incl. vega(n) lunch en thee. 

Wil je je aanmelden of meer informatie, neem dan contact met mij op. 

Referenties

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Zie je kansen voor een samenwerking? 

Geef jij yogalessen, organiseer jij binnenkort een workshop, vrouwencirkel, retreat of een ander evenement? En heb je het gevoel dat mantra’s zingen of een ontspannen soundhealing sessie een mooie aanvulling kan zijn voor de deelnemers van jouw programma? Stuur me dan vrijblijvend een bericht voor meer informatie, dan bekijken we samen de mogelijkheden.