Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

De kracht van soundhealing en mantra’s


Ervaar zelf de positieve effecten van een een diep ontspannen, helende, muzikale reis met klanken. 


Verbindt met jezelf, met je hart en kom tot rust.

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

Lorem ipsum

Sound healing

Tijdens een soundhealing sessie deel ik mijn passie voor muziek. De trillingen van de diverse instrumenten, gekoppeld aan de natuurelementen en mijn stemgeluid zorgen ervoor dat jij diep wegzakt en de drukte van de dag achter je kunt laten. Blokkades in je lichaam heffen op, waardoor de energie weer gaat stromen.

Binnen een uur reis je af naar mooie plekken in de natuur en in jezelf. Even een moment helemaal voor jou!
Het enige wat jij hoeft te doen is comfortabel liggen en al dit fijns ontvangen. Zodat je in verbinding met jezelf, opgeladen en uitgerust de dag kunt vervolgen.

Ga je mee op reis tijdens een van de aankomende evenementen? Ervaar zelf de positieve effecten van sound. 

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Mantra's  zingen

De snelste tool van je hoofd naar je hart.
De trillingen, klanken en woorden van mantra’s hebben een positieve betekenis, de kracht zit hem in de herhaling ervan en het zingen in verbinding samen met anderen.

Door je te focussen op de mantra zal je mind kalmeren en ontstaat er rust en ruimte in je hoofd en lichaam. En juist in deze stilte daar waar je contact kunt maken met jouw gevoelens kun je het fluisteren van jouw innerlijke stem horen, jouw diepere weten.

Ik begeleid het mantra zingen met veel passie met mijn harmonium en drum, alleen of samen met andere muzikanten. Het gaat niet om de perfecte stem, mantra’s zingen is voor iedereen en is vooral heel erg leuk! Kom je een keer zelf ervaren?

Aankomende evenementen

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

11

December

Yin & Sound one day retreat

The Soulcircle, Roosendaal

9:30-17:00 uur


Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's

6

Februari


Mantra Singing Circle Breda / Cacaoceremonie / Ecstatic Dance + Diner.

13:30-18:00 uur

Tickets klik hier.

WIES FRIJTERS

12-2-'22
One day retreat:
Hypnose, Soundhealing & Mantra's aan zee

Sacha Bol en ik hebben zaterdag 12 februari een heerlijke retreat voor je gepland staan: 

De inloop is vanaf 9:30 uur en je komt in makkelijk zittende kleding. Om 10 uur beginnen we; even een rondje hoe iedereen erbij zit; hoe voel je je vandaag?

Daarna worden we onder begeleiding van Sacha (@BijSacha) onder hypnose gebracht en gaan we een prachtige inner journey maken. We gaan loslaten wat ons niet meer dient (emoties, relaties etc). Helemaal niet eng, je voelt je lichter en fijner als je eruit komt. 

Hierna zal de hypnose overgaan in een Soundhealing. Tijdens een mooie muzikale reis bespeel ik @wiesfrijters.nl diverse instrumenten, gekoppeld aan de natuurelementen. Mijn zang en de trillingen van de instrumenten zullen hun werk doen terwijl jij al dit fijns liggend mag ontvangen. Deze reis zal je helpen ontspannen, opladen en verbinden met jezelf.

Vervolgens heb je een half uurtje in stilte om je gedachten, emoties op te schrijven. Heb je daar geen zin in, heb je even een moment voor jezelf.

Dan is het tijd voor een heerlijke gezonde plantaardige lunch gemaakt door Corine van SmaakCreatie. Heb je specifieke dieet wensen laat het ons even weten.


In de middag gaan we verder met een Mantra singing circle. De trillingen, klanken en woorden van mantra’s hebben een positieve betekenis, de kracht zit hem in de herhaling ervan en het zingen in verbinding samen. Door je te focussen op de mantra in het Engels of Sanskriet zal je mind kalmeren en ontstaat er rust en ruimte in hoofd en lichaam en een diepe verbinding met je hart. Zingen helpt om expressie te geven aan dat wat in jou leeft en om je in het dagelijks leven uit te spreken,
grenzen aan te geven en blokkades rondom je stem op te heffen. Ik zal een veilige setting creëren en deze mantra circle met veel passie begeleiden op haar harmonium en drum.

Als afsluiter mag je nog even blijven (uiterlijk tot 15.30 uur) of je besluit lekker naar huis te gaan of nog even uit te waaien op het strand. Katwijk strand 8 km en Noordwijk strand 11 km.

Naast dit krijg je van ons nog een klein cadeautje dat bij ontvangst klaar ligt op je matje.

Voel jij aan alles dat je dit moment mag pakken voor jezelf, of evt samen met je partner of vriendin? Schrijf je dan snel in. We hebben max 15 plekjes vrij, Wij kijken uit naar een fantastische dag samen!

Wat mag ik meenemen?
Trek vooral makkelijke kleding aan
Eventueel warme sokken en/of een oogkussentje
Een dekentje
Pen en papier/journal/schrift
Eigen matje mag, maar hoeft niet

Locatie:
Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV te Oegstgeest

Programma
9:30 - 10:00 uur Inloop + thee 
10:00 - 12:00 uur Hypnose + Soundhealing
12:00 - 13:00 uur Ruimte voor jezelf + Lunch
13:00 - 14:45 uur Mantra circle
14:45 - 15:30 uur Afsluiting + mogelijkheid voor een strandwandeling daarna.

Tickets
Normale prijs: € 85,- (incl. btw)

Direct aanmelden via de aanmeldpagina.

Wil je je aanmelden of meer informatie, neem dan contact met mij op. 

Referenties

Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Zie je kansen voor een samenwerking? 

Geef jij yogalessen, organiseer jij binnenkort een workshop, vrouwencirkel, retreat of een ander evenement? En heb je het gevoel dat mantra’s zingen of een ontspannen soundhealing sessie een mooie aanvulling kan zijn voor de deelnemers van jouw programma? Stuur me dan vrijblijvend een bericht voor meer informatie, dan bekijken we samen de mogelijkheden.